VOOR WIE? Alle bewoners van de Raadsherenbuurt: creatieve koks & verlekkerde gasten WAT? De jaarlijkse hutspotmaaltijd! De buurtvereniging zorgt voor tafels, knakworsten, druiven en limonade. Wat neemt u zelf mee? Een stoel, bord, bestek, glas en evt. iets sterkers dan limonade. WAAR? In de Fagelstraat WANNEER? Donderdag 3 oktober 2019 vanaf 18.00 uur. 

Traditiegetrouw koken inwoners uit de buurt een hutspotmaaltijd en eten we die gezamenlijk met vaak meer dan 100 buurtgenoten op! Geef u op als kok en zet uw buurtgenoten uw heerlijkste hutspot voor. Misschien gaat u dit jaar wel naar huis met de ‘Gulden Stamper’? Ook nieuwe koks worden van harte uitgenodigd om hun kookkunsten te vertonen. U kunt strijden om de ‘Gulden Stamper’ in de categorie ‘traditioneel’ en de ‘Zilveren Vijzel’ in de categorie ‘alternatief’. U moet rekenen op een maaltijd voor ongeveer tien personen. De koks krijgen de ingrediënten oktober thuis geleverd. We maken het u gemakkelijk: de peen, uien en aardappelen zijn al gewassen en gesneden. Desgewenst wordt klapstuk geleverd. Doet u mee, als kok of als eter? Vul dan de aanmeldstrook van de flyer in en lever deze met gepast geld in op het op de flyer vermelde adres.

Let dus op uw brievenbus komend weekend, dan hopen we de flyer rond te brengen! Aangezien wij tijdig alle ingrediënten moeten bestellen, vragen wij u uw inschrijving uiterlijk zondag 29 september in te leveren. Deelname kost € 5,- kinderen tot 12 jaar € 2,50. We zien u graag op 3 oktober!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s