Het juniprogramma voor het Openluchttheater is definitief: op 15 juni a.s. vindt de ‘Battle of the Choirs’ plaats, met optredens van maar liefst zes koren. Op 16 juni: Leerlingen van het Bonaventura showen hun muzikale kunnen afgewisseld door Handsome Harry en the Hummingbirds. Zaterdag 22 juni: Wonderlijke verhalen met een vleugje mystiek en een muzikale knipoog. En 29 juni: Een ontmoeting met de Arabische wereld. Lees er meer over via deze link: Flyer OLT 2019 korendag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s