Het juniprogramma voor het Openluchttheater is definitief: op 15 juni a.s. vindt de ‘Battle of the Choirs’ plaats, met optredens van maar liefst zes koren. Op 16 juni: Leerlingen van het Bonaventura showen hun muzikale kunnen afgewisseld door Handsome Harry en the Hummingbirds. Zaterdag 22 juni: Wonderlijke verhalen met een vleugje mystiek en een muzikale knipoog. En 29 juni: Een ontmoeting met de Arabische wereld. Lees er meer over via deze link: Flyer OLT 2019 korendag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s