Om uw belangen te kunnen blijven behartigen en de buurtactiviteiten zoals de BBQ, Buurtloop, Hutspotmaaltijd, theatervoorstelling en de wijkkrant te kunnen blijven organiseren is geld nodig.

Wilt u direct en gemakkelijk uw contributie voor 2019 betalen? Geef dan aan uit hoeveel personen uw huishouden bestaat en betaal direct via ideal:

De contributie wordt vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering. Voor 2019 is de contributie verhoogd. Wij hopen dat wij mogen rekenen op uw financiële bijdrage aan de wijkvereniging die opkomt voor uw belangen en jaarlijks vele gezellige buurtactiviteiten organiseert.

Het basisbedrag per hoofdbewoner bedraagt vanaf 2019 € 12,00 en het bedrag per huisgenoot € 3,00. Een gezin met twee kinderen betaalt bijvoorbeeld € 21,00.

U kunt uw contributie eenvoudig via ideal betalen door op bovenstaande links te klikken. Als u zelf via internetbankieren de contributie overmaakt op rekening NL31 INGB 0004 1936 45 t.n.v. Vereniging Raadsherenbuurt Leiden, hoeft u geen transactiekosten te betalen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw financiële bijdrage!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s