Op zaterdag 1 september organiseert de buurtvereniging de jaarlijkse Raadsherenloop & Zomerbarbecue, en op zondag 2 september is het weer tijd voor de gratis kindervoorstelling in het openluchttheater van de Leidse Hout! Al bijna veertig jaar een traditie, op de eerste zondag na het begin van het schooljaar organiseert de Leidse Raadsherenbuurt met steun van de Gemeente Leiden een gratis theatervoorstelling  in de open lucht voor alle kinderen in Leiden, Oegstgeest en omstreken.

De 28ste Raadsherenloop start om 16 uur op het Rozenpleintje, en ook dit jaar worden drie afstanden gelopen: 5 km vanaf 12 jaar, 2,5 km voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar, en de 11de kleuterloop over 500 meter voor kinderen tot en met 5 jaar. Na de prijsuitreiking om 17:30 uur start de zomerbarbecue: het bestuur zorgt voor de barbecues, brood, salades en sauzen. Wat neemt u zelf mee? (vega)vlees voor de barbecue, borden en bestek. het belooft een gezellige zomeravond te worden.

Zondag komt theatergroep LEFKOP optreden met de humoristische voorstelling WC Monster. Het verhaal gaat over Elène die als wc-juffrouw in een warenhuis werkt, terwijl ze droomt van verre reizen. Op een dag gebeurt er iets raars… haar klanten komen de wc niet meer uit! Samen met het publiek gaat Elène op onderzoek en dat zorgt voor een flitsende voorstelling  over het overwinnen van je angsten en je dromen najagen. Het verhaal is voor kinderen vanaf vier jaar. Tekst en regie van Tim Kamps.

Waar: Openluchttheater Leidse Hout, ingang via Poelgeesterweg

Wanneer: zondag 2 september, aanvang 15 uur
Prijs: 0 euro – vrijwillige bijdrage welkom
Tip: neem een kleedje mee om op te zitten!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s